Στο «Καλό Μεσημεράκι» της Δευτέρας εισέβαλε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προκαλώντας την έκπληξη του Νίκου Μουτσινά. Ο γνωστός τραγουδιστής και δημιουργός σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης βρέθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την προσωπική κι επαγγελματική του πορεία αποκαλύπτοντας τα μελλοντικά του σχέδια.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός ο οποίος προσφάτως αποφάσισε να επανεκτελέσει το ήδη επιτυχημένο τραγούδι του «Μια εκδρομή», αυτή τη φορά σε ντουέτο με την Τάμτα, μόνο γλυκά λόγια είχε να πει για τη συνεργασία τους αλλά και για τον χαρακτήρα της τραγουδίστριας.

«Είναι λακωνική και άμεση. Δεν στολίζει τα λόγια της με περιττά πράγματα»  είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για την Τάμτα με την οποία γνωρίστηκαν και αμέσως, όπως είπε, κατάλαβε πόσο ευγενικός άνθρωπος είναι.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επίσης είπε ότι από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν απέκτησε πολύ καλή γνώμη για εκείνη, μιας και δεν είχαν καταφέρει να γνωριστούν νωρίτερα, παρ' όλο που κινούνται στα ίδια μονοπάτια καλλιτεχνικά. Όπως είπε, γνωρίζονταν μόνο από φευγαλέους χαιρετισμούς σε εκδηλώσεις αλλά τίποτα παραπάνω.