Μαμά σε πολύ μικρή ηλικία έγινε η Χριστίνα Παππά, η οποία πλέον περιμένει το πρώτο της εγγόνι από τον γιο της Δημήτρη, στον οποίο έδωσε τις κατάλληλες συμβουλές, πριν πάρει την απόφαση με τη σύντροφό τους, να προχωρήσουν σε αυτό το τόσο σημαντικό βήμα. 

«Είμαι μαχήτρια στη ζωή μου, ποτέ δεν έχω σηκώσει τα χέρια ψηλά. Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις. Είναι και καλό και κακό να έχεις μικρή διαφορά ηλικίας με το παιδί σου. Δεν είσαι μόνο μητέρα είσαι και φίλη. Ο γιος μου, μου έχει πει ότι θα ήθελε η γυναίκα του να είναι σαν εμένα στον χαρακτήρα. Για μένα θα είναι πάντα το μωράκι μου» δήλωσε στην «Ελένη» και μεγάλωσε:

«Δεν γίνομαι νωρίς γιαγιά. Μην ξεχνάς ότι εγώ στην ηλικία του Δημήτρη είχα 20 χρονών παιδί. Όταν μου το ανακοίνωσαν, τους ρώτησα αν είναι σίγουροι. Αφού το θέλησαν, με την ευλογία μου να είναι καλά. Προτιμώ το μωρό να με φωνάζει Χριστίνα, εξάλλου και ο Δημήτρης τη μαμά μου Λέτα τη φώναζε πάντα».

Η Χριστίνα Παππά αποκαλύπτει τον λόγο που ήθελε να γίνει εισαγγελέας. «Επειδή είμαι παιδί χωρισμένων γονιών, όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω εισαγγελέας για να τιμωρώ τους κακούς γονείς».

Παράλληλα, μίλησε για τη μεγάλη της αγάπη, την τηλεόραση.

«Αγαπώ την τηλεόραση και στεναχωριέμαι που δεν είμαι σε αυτήν. Όταν παρακολουθώ μια σειρά, υποδύομαι αυτό που βλέπω. Έχω ένα τηλεοπτικό κόνσεπτ στο μυαλό μου αλλά νομίζω ότι είναι εποχή να επιστρέψει το ‘real housewives’. Θα το ξαναέκανα με χαρά».

Όσον αφορά στη συνάντησή της με τη Μόνικα Μπελούτσι, δήλωσε: «Στην Ιταλία βρέθηκα σε τραπέζι με την Μπελούτσι. Ένιωθα όμορφη αλλά μόλις την είδα έπαθα σοκ. Ήμουν σαν λουλούδι που μαράθηκε. Λίγο αργότερα βρήκα την αυτοπεποίθησή μου και ‘ανέβηκα’. Εξαρτάται από το πώς νιώθεις μέσα σου».