Στον Νίκο Καρβέλα και την σύντροφό του Έλενα Φερεντίνου θέλησε να ευχηθεί η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια που έχει πολύ στενές σχέσεις με τον Νίκο Καρβέλα του έστειλε τις ευχές της για τον ερχομό του παιδιού του.

Αυτό είναι το τρίτο παιδί για τον Νίκο Καρβέλα, αφού έχει αποκτήσει ήδη μία κόρη από τον γάμο του με την Άννα Βίσση και έναν γιο με την Αννίτα Πάνια. Για την Έλενα Φερεντίνου, αυτό είναι το πρώτο της παιδί.

«Όταν τον πρωτογνωρίσεις τον Νίκο – εγώ τον γνώρισα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 – σίγουρα δεν λες “να ένας άνθρωπος γεννημένος να γίνει μπαμπάς”» ανέφερε η Ναταλία Γερμανού και συνέχισε: «Κι όμως, έγινε μπαμπάς, όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις φορές. Ο Νίκος Καρβέλας έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά με τη σύντροφό του, Έλενα Φερεντίνου, μια εξαιρετική τραγουδίστρια. Η Έλενα, πριν λίγες ημέρες, έφερε στον κόσμο έναν κούκλο, ένα αγοράκι υπέροχο και απ’ ότι μαθαίνω είναι και πολύ νόστιμος ο μικρός. Πάρα πάρα πολύ όμορφος. Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε, να είναι η ζωή του γεμάτη μουσική, γέλιο και υγεία. Έχοντας εσάς τους δύο για γονείς, πιστεύω ότι αυτό το παιδί θα περάσει καλά».

Δείτε το απόσπασμα