Πολύ δύσκολες ήταν οι προηγούμενες ημέρες για την Ιωάννα Τούνη, καθώς την Μεγάλη Τρίτη έφυγε από τη ζωή χτυπημένη από καρκίνο, η αγαπημένη της μητέρα.


Δέκα ημέρες μετά, η γνωστή Influencer προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Την Πέμπτη (28/4) η νεαρή επιχειρηματίας ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή στην επιχείρησή της και διαφημίζει τα νέα προϊόντα που έρχονται.

«Πόσο μου έλειψε η δουλίτσα μου», σχολίασε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.


Όλους αυτούς τους μήνες, η γνωστή Infulencer στεκόταν βράχος στο πλευρό της μαμάς της, η οποία έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Αυτό είχε ως συνέπεια, η Ιωάννα Τούνη να παραμελήσει αρκετά τον εαυτό της και όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instagram Stories της να χάσει και κιλά

«Πριν αρχίσετε, γνωρίζω πως είμαι αδύνατη… αλλά όχι επειδή γυμνάζομαι και προσέχω τι τρώω! Τα κιλά που έχασα είναι αποτέλεσμα έντονου στρες και στεναχώριας… Οπότε θέλω να βρω τους ρυθμούς μου, να χάσω κάποια κιλά λίπος και να τα πάρω σε μυικότητα. Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω παραμελήσει αρκετά τον εαυτό μου, το φαγητό μου και τα πάντα!

Αλλά υπόσχομαι στο εξής να προσπαθήσω να εντάξω την γυμναστική στο πρόγραμμά μου τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και να τρώω πιο σωστά!» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, δίνοντας υπόσχεση ότι από εδώ και πέρα θα προσέχει περισσότερο τον εαυτό της.

touni