Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» συνάντησε την Αγγελική Δημητρακοπούλου, η οποία μίλησε για το μαγαζί που έχει ανοίξει και φτιάχνει ρούχα, το θάνατο του πατέρα της, το διαζύγιό της, και τα παιδικά της χρόνια στην Αφρική.


To μαγαζί στο Χαλάνδρι

«Άνοιξα μαγαζί στο Χαλάνδρι, όταν έμεινα σπίτι με 2 παιδιά ξεκίνησα να φτιάχνω ρούχα. Έπρεπε κάτι να κάνω με το χρόνο μου», είπε η αγαπημένη ηθοποιός.


Θυμάμαι όλη τη σειρά

«Από το "Λόγω τιμής" θυμάμαι όλη τη σειρά. Με πήρε η Μιρέλλα Παπαοικονόμου να παίξω και αισθανόμουν μεγάλη χαρά. Όταν τέλειωσε το “Λόγω τιμής” άρχισα να καταλαβαίνω ότι μάλλον άρχισε να με γνωρίζει ο κόσμος, και πόσες ζωές επηρέασε η σειρά. Ήμουν στην παραλία μια μέρα, πολλά χρόνια μετά τη σειρά, και ήρθε ένας κύριος και μου είπε “ήμουν ερωτευμένος μαζί σου”», είπε η ίδια για τη συμμετοχή της στην αγαπημένη σειρά «Λόγω τιμής».

Ο θάνατο του πατέρα της

«Έχασα τον πατέρα μου από κοροναϊό, εγώ θα πω ότι ο κοροναϊός τον έσωσε, είχε άνοια. Δεν του άξιζε να χάνει την αξιοπρέπειά του. Παράλληλα, η μητέρα μου ήταν με καρκίνο και ο μπαμπάς μου με κορoναϊό».

Για το διαζύγιό της

«Έχω απευθυνθεί σε ειδικό, μετά τη διαδικασία του διαζυγίου, χρειάστηκα βοήθεια. Είμαι καλύτερα τώρα, οπότε καλώς και έγινε το διαζύγιο. Αλλά δεν ήταν εύκολο».

Οι κόρες της

«Οι κόρες μου είναι 18 και 15 ετών. Η μία κόρη μου θέλει να ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία, και η άλλη τραγουδάει», είπε η ίδια για τις κόρες της.

Τα παιδικά χρόνια στην Αφρική

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αφρική. Έχουμε έντονες μνήμες από Πάσχα στο δάσος και να περνάνε αγέλες με λιοντάρια και βουβάλια. Από την Αφρική φέραμε στην Ελλάδα και την νταντά μου, ήταν σα μαμά μου. Στη Λέρο όταν κατέβηκε δεν είχαν δει ποτέ μαύρη γυναίκα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: