Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα πιο διακριτικά και αθόρυβα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ. Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef και η όμορφη ηθοποιός κρατούν εξαιρετικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και σπανίως μιλούν δημοσίως ή μέσα από τα social media για τη σχέση τους.

Δείτε ακόμη: Η Χρύσα Μιχαλοπούλου μιλάει για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έδωσε η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα» οι δυο τους θα γίνουν γονείς καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η σχέση τους μετράει δύο χρόνια και από τον περασμένο Νοέμβριο συγκατοικούν. Ο έρωτάς τους όπως έχουν πει και οι δυο ξεκίνησε διαδικτυακά και συγκεκριμένα μέσα από το Instagram τους. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηθοποιός διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Οι δυο τους πάντως φαίνεται πως έχουν δέσει και επαγγελματικά μαζί καθώς κάνουν ραδιοφωνική εκπομπή στον ιντερνετικό σταθμό που έχει ο σεφ.


Το love story του ζευγαριού

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε μιλήσει τον Μάρτιο στο περιοδικό «Hello» και μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μόλις Χθες» εξήγησε πώς αντιμετωπίζει τόσο εκείνη, όσο και ο γνωστός σεφ τη δημοσιότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τον δεσμό τους.

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο «Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».



Τέλος, για την παρουσία και των δύο στα social media, όπου καμιά φορά δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα, είπε: «Για εμάς είναι κάτι πολύ χαλαρό, δεν το σκεφτόμαστε καν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Εγώ είμαι επιφυλακτική με όλα αυτά τα ινσταγκραμικά ζευγάρια, διότι σήμερα είσαι με κάποιον, αύριο δεν είσαι. Δεν χρειάζεται τα πάντα να βγαίνουν προς τα έξω. Καλό είναι τις στιγμές μας να τις κρατάμε για εμάς, είτε είναι το ευτυχισμένο μας παρόν είτε γίνουν μία ανάμνηση στο μέλλον».

Η κοινή φωτογραφία και το σχόλιο του Κοντιζά

Όπως αναφέραμε οι δυο τους κάνουν μετρημένες κοινές εμφανίσεις και όταν το κάνουν πειράζουν ο ένας τον άλλο. Η ηθοποιός είχε ανεβάσει τον περασμένο Ιούνιο μια κοινή τους φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Ιnstagram στην οποία ο γνωστός σεφ την κοιτά με ένα πολύ τρυφερό βλέμμα.

«Να βρείτε κάποιον να… Κλπ κλπ», έγραψε στη λεζάντα και τα likes έπεσαν βροχή ενώ από τους πρώτους που σχολίασαν ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς ο οποίος έγραψε: «Μην ψαρώνεις. Αλληθωρίζει. Το παθαίνει με τη ζέστη».