Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για όλα.

«Από τα 19 μου έχω άσπρα μαλλιά, στα σίριαλ που ξεκίνησα εδώ το 2007 μου τα έβαφαν. Για ένα μήνα είχα πάθει σοκ όταν μου έφυγε όλο το μαλλί και το ένα φρύδι, σε ένα βράδυ έφυγαν όλα τα μαλλιά μου», είπε μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής.

Δείτε ακόμη: Θεοχάρης Ιωαννίδης - Φρίκαρα όταν έχασα όλα μου τα μαλλιά σε ένα βράδυ (Βίντεο)

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που δίνει με τον καρκίνο. «Είναι βασανιστικό, γιατί η ασθένειά μου έρχεται, φεύγει και ξανάρχεται. Ήδη έχω κάνει 4 επεμβάσεις», είπε ο γνωστός συνθέτης.

Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στην εκπομπή «Κυψέλη» και μεταξύ άλλων είπε «Μου ζητούσαν να κάνω μιμήσεις στο δρόμο». «Όπως πας για τις αμυγδαλές σου, πας και στον ψυχολόγο», είπε ακόμα ο ηθοποιός.

Ο Μιχάλης Οικονόμου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και αναφέρθηκε στο λόγο που αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για την προσωπική του ζωή. «Οι άνθρωποι στη ΛΟΑΤΚΙ plus κοινότητα είναι κανονικοί άνθρωποι. Από τους συναδέλφους είχαμε μόνο θετικά σχόλια», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος προχώρησε σε αποκαλύψεις για τη νέα του σειρά Maestro που έρχεται τον Οκτώβριο στο Mega. «Πήρα τηλέφωνο τη Χαρούλα Αλεξίου, διάβασε το σενάριο και της άρεσε πολύ», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις ερωτικές σκηνές, λέγοντας ότι «Οι ερωτικές σκηνές είναι σα χορογραφία, είναι κάτι πολύ ξενέρωτο», ενώ παραδέχτηκε ότι «Έχει τύχει να νιώσω κάτι παραπάνω στα γυρίσματα για συνάδελφο».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: