H Aμάντα Γεωργιάδη επέστρεψε στην Ελλάδα, το βράδυ της Κυριακής, έχοντας στις αποσκευές της την 8η θέση που κατέκτησε, στη Eurovision 2022.

Η Aμάντα Γεωργιάδη προσγειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με casual ντύσιμο, φορώντας ένα μπεζ παντελόνι, καρό overshirt, λευκά-γκρι αθλητικά παπούτσια.

Η νεαρή τραγουδίστρια που εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διαγωνισμό της Eurovision 2022 που έγινε στον Τορίνο της Ιταλίας με το τραγούδι «Die Together», ήταν χαμογελαστή κατά την επιστροφή της στη χώρα μας, και μίλησε στους δημοσιογράφους.

Απόλαυσα την εμπειρία

«Ήταν ωραία. Δεν είχα άγχος. Σκέφτηκα ότι «οκ θα το απολαύσω». Και ναι το απόλαυσα. Υπήρχαν πολλές καλές χώρες φέτος. Πολλά, καλά τραγούδια. Εγώ είμαι χαρούμενη. Όλοι είναι εδώ, η οικογένειά μου, ο φίλος μου. Και δεν έχω μπαταρία στο τηλέφωνο. Ευχαριστώ για όλα», είπε η Aμάντα Γεωργιάδη σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους και αποχώρησε μετά από λίγο.




Η επιστροφή της από τη Eurovision 2022

Νωρίτερα, η Aμάντα Γεωργιάδη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες από τον διαγωνισμό της Eurovision 2022 που συμμετείχε με το τραγούδι της «Die Together» και έγραψε στη λεζάντα: «Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Είμαι τόσο συγκλονισμένη και χαρούμενη. Πολλά φιλιά στην οικογένεια, τους φίλους, τους θαυμαστές και την ομάδα μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτή τη βραδιά. Συγχαρητήρια στην Ουκρανία και σε όλους τους άλλους διαγωνιζόμενους - είστε όλοι τόσο καταπληκτικοί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: