Δηλώσεις παραχώρησε η Ειρήνη Στεριανού κι αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την υποκριτική.

Η εντυπωσιακό μοντέλο που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό «Greece's Next Top Model» μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Οι δυσκολίες λόγω της εμφάνισης

«Στην αρχή είχα ακούσει πολλά σχόλια τύπου "τι κάνει η Ειρήνη στον χώρο μας" και σίγουρα, το είχα κι εγώ αυτό το άγχος με τα παιδιά της παράστασης, όταν τα πρωτογνώρισα, για το τι θα λέγανε. Σιγά - σιγά όμως, το απενοχοποίησα στο μυαλό μου», δήλωσε αρχικά.

Το GNTM άνοιξε πολλές πόρτες

«Σίγουρα το GNTM με βοήθησε στην αρχή να είμαι αναγνωρίσιμη και να με επιλέγουν. Μετά όμως, αν δεν προσπαθήσεις, δεν κάνεις τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι έχω προσπαθήσει πάρα πολύ. Και τα social media βοηθάνε, όμως δεν ασχολούμαι και πολύ. Δεν με ενδιαφέρουν κιόλας, να πω την αλήθεια», εξήγησε.


Ο δύσκολος χώρος της υποκριτικής

«Ο χώρος της υποκριτικής είναι πολύ δύσκολος. δεν κρίνεσαι μόνο για την δουλειά σου, κατακρίνεσαι και επικρίνεσαι και για την εξωτερική σου εμφάνιση. Εμένα προσωπικά με έχει δυσκολέψει η εξωτερική μου εμφάνιση και στο να πάρω κάποιον ρόλο. Δεν ανοίγει πάντα πόρτες μια ωραία εμφάνιση, μπορεί να κάνει και κακό γιατί δεν σε βλέπουν τόσο σοβαρά», δήλωσε κλείνοντας η Ειρήνη Στεριανού.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: