Η εκταφή του Στάθη Ψάλτη απασχόλησε πολύ τα τελευταία 24ωρα και αρκετοί είναι εκείνοι που πήραν θέση απέναντι στην «υπηρεσιακή» διαδικασία, την οποία ακολούθησε ο Δήμος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Δήμος Ζωγράφου  προχώρησε χθες σε εκταφή του ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή πριν από πέντε χρόνια, υποστηρίζοντας ότι αναζήτησε τους συγγενείς του, χωρίς να βρει κανέναν.

Ο Βαλάντης, κατέγραψε την αντίδρασή του στο άκουσμα της είδησης. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις, για το συγκεκριμένο θέμα, ο ίδιος ξέσπασε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Αυτά σε έναν άνθρωπο που πρόσφερε όλα αυτά στο θέατρο και στον κινηματογράφο. Βγαίνεις βρε Δήμαρχε… ντροπή σου! Αντί να κάνεις έναν τάφο να υπάρχει για αυτόν τον άνθρωπο που πρόσφερε τόσα πράγματα. Έτσι εκταφιάζετε και τους δικούς σας; Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ορίστε! Αυτούς ψηφίζετε. Καλά να παθαίνετε.

Και τους άλλους τους κάνετε αγάλματα, όλους αυτούς που μας έχουν τσακίσει. Έτσι τους ξεθάβετε και τους άλλους ή έχουν και πληρώνουν από τα λεφτά μας; Όταν είναι να πάρετε ψήφους τους βρίσκετε όλους», λέει ο τραγουδιστής.