Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν τη Νατάσα Καλογρίδη, η οποία μίλησε για την ψυχανάλυση που έκανε, τον αείμνηστο πατέρα της που είναι προστάτης της, αλλά και τις τρεις φορές που κινδύνευσε να φύγει από τη ζωή.

Η ψυχανάλυση

Η αγαπημένη ηθοποιός που παίζει στην παράσταση «Η κυρία Κλάιν» στο θέατρο «Αργώ», αναφέρθηκε στην ψυχανάλυση που έχει κάνει, σημειώνοντας ότι «Έκανα κάποια στιγμή ψυχανάλυση χωρίς να έχω πρόβλημα. Αν είχα ανάγκη να πάω σε ψυχαναλυτή, ψυχίατρο ή ψυχολόγο, δε θα καταλάβαινα την έννοια της ψυχανάλυσης, γιατί πρώτα θα ήταν η ανάγκη του να λύσω το πρόβλημά μου. Έχω τον αδελφό μου και την οικογένειά μου που είναι οι καλύτεροι ψυχαναλυτές. Η μητέρα μου, ο αδελφός μου και εγώ είμαστε μια γροθιά».

Ο θάνατος του πατέρα

«Ο θάνατος του πατέρα μου με στιγμάτισε πάρα πολύ, του είχα τρελή αδυναμία. Όταν το ξεπέρασα άρχισα να συνειδητοποιώ ότι ίσως υπήρχε κάποιος λόγος που συνέβη αυτό. Αν δε γινόταν δε θα υπήρχε αυτή η ένωση που είχα στην οικογένειά μου», παραδέχτηκε η ίδια, ενώ μιλώντας για τα παιδικά της χρόνια είπε ότι «Μεγάλωσα με μια μητέρα αυστηρή και απαιτητική, έκανα και τις αλητείες μου κρυφά».

Η Νατάσα Καλογρίδη μίλησε και για τις περιπτώσεις που έφτασε κοντά στο να χάσει τη ζωή της, με τον πατέρα της να την προστατεύει «από ψηλά».

Κινδύνευσα τρεις φορές

«Κινδύνευσα, τρεις φορές μπορεί να μην υπήρχα στη ζωή, ένιωσα ότι κάποιος ήταν εκεί και με κρατούσε αγκαλιά ο πατέρας μου. Ο μπαμπάς μου σκοτώθηκε όταν ήμουν 6 ετών. Μπήκα και στο νοσοκομείο, κινδύνευσε η ζωή μου 3 φορές, προστάτης μου είναι ο πατέρας μου», είπε χαρακτηριστικά η Νατάσα Καλογρίδη.

Είμαι εκκεντρική

«Είμαι εκκεντρική αλλά δε θέλω να προκαλώ. Δεν το πιστεύεις ε;».
«Δε θέλω να χάσω ποτέ την αθωότητά μου και την παιδικότητά μου. Με έχουν σχολιάσει πολλές φορές, δε με νοιάζει. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η γαλήνη και η ηρεμία μου, όταν θα πέσω να κοιμηθώ να είμαι ήρεμη», πρόσθεσε η Νατάσα Καλογρίδη.

Για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο σημείωσε ότι «Γνώρισα έναν άνθρωπο υπέροχο, τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μια ιδιαίτερη σχέση. Περάσαμε όμορφα και εξακολουθούμε να μιλάμε».

Ο γάμος

«Ο γάμος express που έκανα, για 6 μήνες, ήταν ένα πάρτι για τον έρωτα. Ο πρώην σύζυγός μου είχε σχέση με την κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου», συνέχισε αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή και στο γάμο – «αστραπή» που έκανε.

«Δεν πουλάω τρέλα, άμα την έχεις δεν την πουλάς, από μόνη της η τρέλα είναι καραγκιοζιλίκι», είπε κλείνοντας η Νατάσα Καλογρίδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε τις φωτογραφίες της από το Instagram: