Την άποψή του για τα όσα κατέθεσε τις προηγούμενες μέρες η Άμπερ Χερντ στο δικαστήριο του Φέρφαξ όπου εκδικάζεται η μήνυση που έχει υποβάλει εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμιση, εξέφρασε εχθές ο Τζόνι Ντεπ.

Ο 58χρονος ηθοποιός ανέβηκε ξανά στο εδώλιο του μάρτυρα και περιέγραψε τα συναισθήματα που βίωσε ακούγοντας την 36χρονη πρώην του να ισχυρίζεται ότι την κακοποίησε ψυχολογικά, σωματικά και σεξουαλικά κατά τη διάρκεια της σχέσης και του γάμου τους.

Πιο συγκεκριμένα, κληθείς από τη δικηγόρο του να περιγράψει την εμπειρία του να ακούει την κατάθεση της Άμπερ Χερντ για εκείνον.

Όλο αυτό που ζω είναι τρελό

«Ήταν τρελό. Είναι τρελό να ακούς αποτρόπαιους ισχυρισμούς για βία, σεξουαλική βία που απέδωσε σε εμένα, που με κατηγόρησε ότι διέπραξα». Νομίζω ότι κανείς δεν απολαμβάνει να εκθέτει τον εαυτό του για να μαθευτεί η αλήθεια αλλά έρχονται στιγμές που πρέπει να το κάνεις γιατί τα πράγματα έχουν βγει εκτός ελέγχου, πρόσθεσε ο Τζόνι Ντεπ.

Ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» χαρακτήρισε όσα είπε η Άμπερ Χερντ στην κατάθεσή της για εκείνον «φρικτά, εξευτελιστικά, γελοία, οδυνηρά, απίστευτα σκληρά και τελείως ψευδή».

«Κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν είναι τέλειο. Όμως ποτέ στη ζωή μου δεν διέπραξα σεξουαλική επίθεση ούτε σωματική κακοποίηση. Τα τελευταία 6 χρόνια ζούσα με αυτές τις αλλόκοτες και εξωφρενικές ιστορίες και περίμενα την ευκαιρία να βγάλω στο φως την αλήθεια».

«Αυτό δεν είναι εύκολο για κανέναν από εμάς, αλλά ό,τι κι αν συμβεί, τουλάχιστον είπα την αλήθεια και μίλησα για το φορτίο που κουβαλούσα απρόθυμα στην πλάτη μου την τελευταία εξαετία», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: