Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επιστρέφει σιγά - σιγά στη νέα, δική της κανονικότητα, χωρίς τη μάσκα, με το πρόσωπό της αποκατεστημένο σε μεγάλο βαθμό μετά από διαδοχικά χειρουργεία και κυρίως με μια καινούρια, συναρπαστική ζωή. Σε πρόσφατη ανάρτησή της αυτή η γυναίκα - σύμβολο δύναμης πόζαρε σε ένα καταπράσινο σκηνικό, με μάξι floral φόρεμα που συνδυάζει τα ρομαντικά τυπώματα με το αισθησιακό cut-out στην περιοχή της κοιλιάς.

Στη λεζάντα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραθέτει τον τίτλο ενός ορχηστρικού κομματιού των Wide Waters: «And Into the Forest I Go, To Lose My Mind and Find My Soul» («Και πηγαίνω μέσα στο δάσος, να χάσω το μυαλό μου και να βρω την ψυχή μου»), απόλυτα ταιριαστό με το όμορφο τοπίο.

Πρόσφατα την είχε φωτογραφίσει χωρίς μάσκα αλλά και χωρίς μακιγιάζ η Ολυμπία Κρασαγάκη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, που είχε μοιραστεί μέσω του Instagram, η φωτογράφος έγραφε: «Πιστεύω ότι αυτή η λήψη της @paliospirou.joanna είναι το πιο σημαντικό πορτρέτο που έχω βγάλει στα 30 χρόνια ενασχόλησης μου με την φωτογραφία. Τι την κάνει τόσο ξεχωριστή; Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή είναι αυτό ακριβώς που αναζητώ κάθε φορά στα πρόσωπα. Τη μια μοναδική στιγμή που μόνο το βλέμμα μπορεί να πει την αλήθεια. Πέρασα πολλές ώρες και μέρες μαζί με την Ιωάννα, την φωτογράφισα άπειρες φορές όταν την κινηματογραφούσαμε για την εκπομπή @protagonistesofficial. Παρατηρούσα κάθε της κίνηση κάθε της βλέμμα αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μόνο σε αυτή την φωτογραφία ένιωσα ακριβώς το ίδιο με εκείνη. Γαλήνη».

Δείτε τη νέα ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου στο Instagram: