Ο Λευτέρης Κιντάτος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Love It».

Ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής – που έχει γράψει μεγάλες ελληνικές επιτυχίες – αποκάλυψε στην Κατερίνα Νινιού ότι ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την εκλεκτή της καρδιάς του.

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό μου. Σύντομα θα έχουμε και γάμο! Έχει τύχει μια φορά να μπει μια γυναίκα στο καμαρίνι και να πάω να τη φιλήσω στο μάγουλο και να γυρίζει το στόμα. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Το έχω αντιμετωπίσει πολλές φορές αυτό. Έχω έναν hater στο διαδίκτυο και έγραψε 45 σχόλια ότι δεν έχω γράψει εγώ το «Αθήνα μου» αποκάλυψε ο Λευτέρης Κιντάτος. 

«Η Κατερίνα Λιόλιου που είπε «Τα Στόρυ Μου», το είχα γράψει για άλλη καλλιτέχνιδα της οποίας τελικά δεν της έκατσε ή δεν της άρεσε. Τελικά το είπε η Κατερίνα και δόξα τω Θεώ έγινε επιτυχία. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος και το μυαλό του δεν σταματά ποτέ. Οι στιγμές που έχουμε γέλιο είναι άπειρες γιατί έχουμε κι οι δυο πολύ χιούμορ. Στο Διαδίκτυο έχω έναν hater στημένο, που όταν βγήκε το «Αθήνα μου» έλεγε δεν το έχει γράψει ο Κιντάτος αλλά ένας άλλος κι εγώ ξέρω την ιστορία. Δεν κάθισα να ασχοληθώ και το έχει γράψει 45 φορές.» είπε ο Λευτέρης Κιντάτος.

«Καμια φορά ειδικά οι όμορφες γυναίκες έχουν την εντύπωση ότι μπαίνουν σε ένα καμαρίνι… Έχω δεχτεί το εξής: Να γυρνώ το μάγουλο για να φιλήσω μια κοπέλα κι αυτή να γυρνά να με φιλήσει στο στόμα. Κάτι που εγώ δεν θα το έκανα ποτέ… Το αντιμετώπισα ευγενικά» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Κιντάτος.