«Βασανιστείτε!» φωνάζει από την πίστα στους Θεσσαλονικείς και το µαγαζί παίρνει φωτιά.

Ο Λευτέρης Πανταζής έχει ξεκινήσει ανεπανάληπτες βραδιές στο «Barbarella live party» µαζί µε τη ∆έσποινα Βανδή, Παρασκευή και Σάββατο, µε τον κόσµο να τους αποθεώνει. Ο αγαπηµένος καλλιτέχνης δεν σταµατά να δέχεται «εκρήξεις» θαυµασµού, που τον συγκινούν, αφού αυτό που δεν ξεχνά ποτέ είναι από πού ξεκίνησε και πού έφτασε. Ιδιαίτερα αγαπητός στη νεολαία, µιλά και φωτογραφίζεται µαζί τους έπειτα από κάθε του εµφάνιση, ενώ δεν λείπουν και οι τολµηρές εκδηλώσεις θαυµασµού από το γυναικείο φύλο.

«Είµαι χαρούµενος για όλο αυτό που συµβαίνει. Αγαπώ τον κόσµο, αγαπώ τα παιδιά, τους νέους και τους ευχαριστώ που είναι πάντα δίπλα µου. Είναι η δύναµή µου. Το κοινό της Θεσσαλονίκης πάντα µε υποδέχεται θερµά, µε ανοιχτή την αγκαλιά του. Εχω εκεί συνεργάτες, φίλους, µέχρι και έρωτες παλιούς...», εξηγεί στο «Secret» και αναφέρεται στις εµφανίσεις του µε τη ∆έσποινα Βανδή. «Περνάµε καταπληκτικά, το πρόγραµµα είναι υπέροχο και εγώ είµαι µε τη "βασίλισσά" µου, τη ∆έσποινα. Είναι εκπληκτική. Είναι η δεύτερη φορά που συνεργαζόµαστε. Η πρώτη ήταν πριν από πολλά χρόνια, στα πρώτα της βήµατα, όταν ήµουν στο "Ποσειδώνιο" µε τον Στέφανο Κορκολή. Εκλεψε την παράσταση τότε και δεν έπεσα έξω για την πορεία της. Εβλεπα από τότε πού θα έφτανε. Είµαι πολύ χαρούµενος που είµαι µαζί της».

Ο Λευτέρης Πανταζής τη βλέπει και χαίρεται, αφού «είναι στα καλύτερά της, πολύ ανεβασµένη, µε πολλές επιτυχίες και καλή ψυχολογία». Πριν από λίγο καιρό ο δηµοφιλής τραγουδιστής κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, µε τίτλο «Αχ, µωρό µου» από την Panik Platinum. Είναι ένα «φρέσκο», ξεσηκωτικό κοµµάτι, µε τη µοναδική και χαρακτηριστική σφραγίδα του ίδιου. Το hit «απογειώνει» µε τα ethnic vibes του ο ταλαντούχος Ayman. Τη µουσική υπογράφουν ο Βασίλης Κουµεντάκος και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ τους στίχους ο Γιάννης Νασρί Αττάρι και τους αραβικούς στίχους ο Ayman. Το «Αχ, µωρό µου» συνοδεύεται από ένα µοναδικό και κινηµατογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Kirill Samarits. Τέλος, την παραγωγή του clip επιµελήθηκε ο Μάριος Καπότσης, ο «γαµπρός» του. «Τον αγαπώ πολύ τον Μάριο. ∆εν είµαι ο κλασικός πεθερός. Είµαστε φίλοι, όπως είµαι και µε την Κόνι, και χαίροµαι πολύ που αγαπά και σέβεται το κοριτσάκι µου. Είναι ένα εκπληκτικό παιδί».

Ο Λευτέρης Πανταζής παρακολουθεί, όταν έχει χρόνο, τα µουσικά προγράµµατα και δεν θα έλεγε «όχι» σε µια πρόταση να βρεθεί στην κριτική επιτροπή. «Ναι, θα πήγαινα, αλλά µόνο επειδή αφορά τη δουλειά µου και είναι κάτι που γνωρίζω. Και για να συµβουλεύω τα παιδιά, να τους κάνω όσο µπορώ καλό. ∆εν θα µου άρεσε κάτι άλλο που να µην είχε σχέση µε τη µουσική», παραδέχεται. Το καλοκαίρι θα είναι γεµάτο για τον γνωστό τραγουδιστή, όπως κάθε χρόνο άλλωστε, αφού θα κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες του. 

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 28/5