Μια «κόντρα» έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και τη Μαρίζα Ρίζου στο X Factor, με τους δυο τους να συμφωνούν ότι δεν ταιριάζουν και τις ατάκες σε κάθε τους live να βάζουν φωτιά.

Ο γνωστός μάνατζερ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» και δήλωσε χαρακτηριστικά για την τραγουδίστρια ότι: «Ούτε καν τι δουλειά κάνει η κυρία Ρίζου δεν ξέρω. Λες ότι ήμουν λίγο αγενής μαζί της. Όχι, ποτέ δεν είμαι αγενής με κανέναν. Όταν μου είπε πρώτα “δε θα κάνετε νούμερα με την κιτρινίλα εις βάρος μου κύριε Ψινάκη” εγώ της είπα, “άντε μ@@η ξινέγκλο” για να μην της πω, “δε μας χ@@@ις κουκλίτσα μου”. Γενικά τους ανθυποκουλτουριάριδες δε τους μπορώ από παλιά. Δεν είναι του τύπου μου και της αισθητικής μου η κυρία και προφανώς ούτε και εγώ της δικής της».

Η Δανάη Μπάρκα, η οποία λατρεύει τη Μαρίζα Ρίζου και έχουν ιδιαίτερες σχέσεις, καθώς είναι η τραγουδίστρια που ερμηνεύει το κομμάτι της έναρξης της εκπομπής της, «Πάμε Δανάη», θέλησε να πάρει θέση για το θέμα και να υποστηρίξει την καλλιτέχνιδα, με ευγένεια πάντα προς το πρόσωπο του Ηλία Ψινάκη.

«Δεν ταιριάζουν όλοι οι άνθρωποι με όλους. Δεν χρειάζεται να ταιριάξει η αισθητική μας με όλους. Ξέρετε πού θα διαφωνήσω λίγο με τον κ. Ψινάκη; Τον έχω θαυμάσει πάρα πολλές φορές για το χιούμορ και την ευφυΐα του και μου αρέσει αυτό που κάνει στο Youtube, είναι ένας άνθρωπος που δεν γνωριζόμαστε και δεν είχα ποτέ κόντρα. Θα διαφωνήσω λίγο με τον τρόπο που μίλησε σε σχέση με το ότι δεν γνωρίζει καν τη δουλειά κάνει. Θεωρώ ότι όταν είσαι ένας άνθρωπος τόσο σημαντικός στην μουσική βιομηχανία, οφείλεις να γνωρίζεις τους ανθρώπους που υπάρχουν σε αυτόν τον χώρο. Ειδικά αυτούς που διαπρέπουν. Η Μαρίζα Ρίζου τα τελευταία χρόνια γεμίζει σκηνές, από την Τεχνόπολη μέχρι και όλα τα μαγαζιά που εμφανίζεται» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.