Ο «Γολγοθάς» της Βάνας Μπάρµπα µε µια γυναίκα που την έχει βάλει στο στόχαστρο συνεχίζεται, αλλά επειδή η κατάσταση φαίνεται πως έφτασε στο απροχώρητο, η διάσηµη ηθοποιός αποφάσισε να πάρει τα µέτρα της.

Σήµερα, η Βάνα Μπάρµπα µιλάει στο «S» για τη συγκεκριµένη γυναίκα, που την παρενοχλεί εδώ και χρόνια, και περιγράφει τον εφιάλτη της.

«Αυτή η γυναίκα µε παρενοχλεί γύρω στα τέσσερα χρόνια, κυρίως τηλεφωνικά. Έµαθε τα τηλέφωνά µου όταν ήµουν τοµεάρχης Πολιτισµού στη Γλυφάδα και άρχισε να µου κάνει διάφορα περίεργα.

Είχε φτάσει στο σηµείο να µου στέλνει εκατό µηνύµατα και να µου κάνει και εκατό κλήσεις την ηµέρα. Και δεν φτάνει µόνο αυτό: χτυπάει και τα κουδούνια στο σπίτι και ενοχλεί και την κόρη µου», τονίζει αρχικά.

Μάλιστα, πριν από λίγες ηµέρες η ηθοποιός µε τη δικηγόρο της αποφάσισαν να καταθέσουν ασφαλιστικά µέτρα εναντίον της γυναίκας, γιατί δεν έχει σταµατήσει λεπτό να παρενοχλεί όχι µόνο εκείνη, αλλά και την οικογένειά της.

«Συµβουλεύτηκα τη δικηγόρο µου, την κυρία Λιάνα Παπαδοπούλου, και µε συµβούλεψε να της κάνουµε ασφαλιστικά µέτρα, λέγοντας πως θα σταµατήσει να το κάνει, γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Μετά σκέφτηκα να δώσω µια ευκαιρία σε αυτή τη γυναίκα, µήπως έχει τα δικά της θέµατα. Εχω µηνύµατα που µου λέει "δεν θα το ξανακάνω", ακολούθησαν δύο ηµέρες σιωπής και ηρεµίας και είπα ότι επιτέλους σταµάτησε.

Όµως τελικά την τρίτη ηµέρα αγρίεψε και πάλι, άρχισε τα ίδια και χτύπαγε τα κουδούνια. Και τώρα που µιλάµε παίρνει τηλέφωνο. Κάποια στιγµή είχε έρθει κάτω από το σπίτι µου µε ένα µπουκάλι βότκα.

Συνεχίζει να µε παρενοχλεί. ∆εν αντέχω άλλο. Πλέον κατέθεσα ασφαλιστικά µέτρα και από εδώ και πέρα τον λόγο έχουν η ∆ικαιοσύνη και η Αστυνοµία. Εχω ανάγκη προστασίας, ανησυχώ για οποιοδήποτε ατύχηµα. Υποφέρω χρόνια, είναι stalker. Βρήκε ακόµα και τα τηλέφωνα στο χωριό του πατέρα µου», προσθέτει εµφανώς ταραγµένη η διάσηµη ηθοποιός.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret των «Παραπολιτικών» στις 10/06/2022