Συνεργασία έκπληξη για τον βραβευμένο pastry chef Ευάγγελο Χασιώτη. Ο αγαπημένος ζαχαροπλάστης των επωνύμων αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Κέρκυρα όπου ετοιμάζει το νέο του επαγγελματικό project,  το οποίο θα ανακοινωθεί μετά τις 15 Αυγούστου.

Συγκεκριμένα αναλαμβάνει το νέο χώρο από ένα all day restaurant  που ανήκει στον Όμιλο Rodostamo και τον χαρακτηρίζει η καινοτομία και οι πρωτότυπες ιδέες.

Φήμες μάλιστα λένε ότι συζητάει με τον επιχειρηματία Χάρη Αθηναίο να αναλάβει και τον κατάλογο των γλυκών από το fine dining εστιατόριο του ξενοδοχείου, όπου για τον pastry chef είναι μια νέα πρόκληση.