Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
nausika-panagiotakopoyloy-5png
Lifestyle

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αποκάλυψε αν περιμένει πρόταση γάμου από τον Κώστα Πηλαδάκη

Δείτε τι είπε το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε όταν πήγε στο Survivor

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε μετά το Survivor, αλλά και την έκπληξη που ένιωσε όταν είδε το μήνυμα που της έστειλε ο σύντροφός της Κώστας Πηλαδάκης στο έπαθλο επικοινωνίας.

To ορμονικό πρόβλημα 

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δεν λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί.

Έχασα βάρος αλλά τα πήρα αμέσως 

Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το μοντέλο μάλιστα αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι της και κανονικά δεν έπρεπε να τρώει καρύδα.

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου δήλωσε, ότι ένιωσε έκπληξη όταν είδα το μήνυμά του στο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.

Όσο για το αν περιμένει την πρόταση γάμου, όπως είχε αφήσει να εννοηθεί η φίλη τους Μαρία Καλάβρια, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε ότι δεν έχουν συζητήσει κάτι τέτοιο.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: