Τον απόλυτο έρωτα φαίνεται πως έχει βρει ο Σάββας Γκέντσογλου εδώ και λίγους μήνες στο πλευρό της νέας του συντρόφου, Κίκας Τσέκου.

Μπορεί τους πρώτους μήνες της σχέσης τους, ο ποδοσφαιριστής και η επιχειρηματίας να απέφευγαν να δημοσιεύσουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media, ωστόσο μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους, οι δυο τους δείχνουν τρελά ερωτευμένοι.

Η νεαρή καλλονή μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη για αυτό φροντίζουν να ταξιδεύουν συχνά ο ένας στην πόλη του άλλου, ενώ πολλές φορές κάνουν μίνι αποδράσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Πρόσφατα το ζευγάρι πραγματοποίησε την πρώτη του εκδρομή. Ο Σάββας Γκέντσογλου και η Κίκα Τσέκου πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές στα Μετέωρα, ενώ σειρά έχουν οι κοινές καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Σάββας Γκέντσογλου το μεσημέρι της Τετάρτης θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με την αγαπημένη του.

Οι δυο τους όπως θα δεις, ποζάρουν στο φακό ενώ ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στη μέση του δάσους.Οι δυο τους όπως θα δεις, ποζάρουν στο φακό ενώ ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί στη μέση του δάσους.