Στην Πάτμο βρίσκονται εν μέσω του Ιουλίου η Τζένη Μπαλατσινού με τις κόρες της, Αμαλία και Αλεξάνδρα, αλλά και τον μικρότερο αδερφό τους, Παναγιώτη Αντώνιο.

Η σύζυγος του υπουργού τουρισμού, Βασίλη Κικίλια, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος περνάει τις διακοπές του στο νησί της Αποκαλύψεως, καθώς εκεί καταφέρνει να ηρεμήσει και να απολαύσει με την καρδιά της τις διακοπές της.

Η Τζένη Μπαλατσινού μπορεί να διαθέτει το δικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο λίγες είναι οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή, καθώς προτιμά να απαθανατίζει και να δημοσιεύει πράγματα και τοπία ή να το χρησιμοποιεί για τη δουλειά της.

Αυτή τη φορά όμως, η τρυφερή μαμά έκανε μια εξαίρεση και το πρωί της Πέμπτης  δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά της, σε έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο.

Η Αμαλία, η Αλεξάνδρα βρέθηκαν σε γνωστό βιβλιοπωλείο τους νησιού, ώστε να διαλέξουν βιβλία που θα τις συντροφεύουν στις διακοπές τους, ενώ μαζί τους ήταν και ο μικρός, Παναγιώτης – Αντώντιος, ο οποίος έκανε την εξερεύνησή τους στον χώρο.