Μετά τον χωρισμό της με τον Πικέ, η Σακίρα εμφανίστηκε με έναν νέο, μελαχρινό άντρα και οι φήμες τη θέλουν να βρήκε νέο σύντροφο. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka» κι έκτοτε, έγιναν αχώριστοι. Αν και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, δεν έχουν παντρευτεί.

Η Σακίρα παρά το γεγονός ότι αποκαλεί σύζυγό της τον Ζεράρ Πικέ, σε συνέντευξή της αποκάλυψε γιατί δεν παντρεύτηκε τον αγαπημένο της: «Για να σας πω την αλήθεια, ο γάμος με φρικάρει. Δεν θέλω να με δει ως τη σύζυγό του. Θέλω να με βλέπει ως την ερωμένη του, το κορίτσι του. Θέλω να τον κρατήσω σε εγρήγορση. Θέλω να πιστεύει ότι όλα είναι πιθανά να συμβούν και όλα εξαρτώνται από τη συμπεριφορά του».

Όπως φάνηκε όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν πρόσεξε ιδιαίτερα τα λόγια της αγαπημένης του και μια απιστία του στάθηκε η αιτία να διαλύσουν την οικογένειά τους. Έναν μήνα μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού τους, η Κολομβιανή τραγουδίστρια φαίνεται πως ξεπερνάει τον Πικέ με... καλύτερη παρέα.

Πιο συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε να κάνει σερφ με έναν μελαχρινό άνδρα, ενώ φαίνεται πως υπήρχε μια οικειότητα μεταξύ τους. Τα ξένα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για έναν νέο έρωτα που θα τη βοηθήσει να ξεπεράσει τον Ζεράρ Πικέ.