Την επιστροφή της στην τηλεόραση ετοιμάζει η Έλενα Ασημακοπούλου η οποία μετά από αρκετά χρόνια απουσίας αποφάσισε να επιστρέψει στα υποκριτικά της καθήκοντα και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη δούμε να συμμετέχει στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ.

Πρόκειται για μια δραματική σειρά η οποία φέρει το όνομα «Άγρια Γη» που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έχει έχει μυστήριο, ίντριγκα και πολλή εκδίκηση.

Αυτό συμβαίνει γιατί κάποιοι από τους ήρωες επιστρέφουν δυνατοί και ισχυροί για να διεκδικήσουν όσα τους πήραν όταν δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Την ανακοίνωση της επιστροφής της μέσω αυτού του νέου σίριαλ έκανε μέσα από το Instagram της η ίδια η Έλενα Ασημακοπούλου αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι το όνομα της ηρωίδας που θα υποδύεται είναι «Ρένα».



Η ίδια άλλωστε σε συνεντεύξεις της πριν λίγο καιρό παραδεχόταν ότι η τηλεόραση είναι κάτι που της έχει λείψει και επιθυμία της ήταν να επιστρέψει. Έτσι και έγινε. Η περίοδος μάλιστα αυτή ίσως είναι και η καλύτερη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα αφού ο χωρισμός της από τον Μπρούνο Τσιρίλο επηρέασε αρκετά την ψυχολογία της και σίγουρα ένα τέτοιο βήμα στα επαγγελματικά της θα τη βοηθήσει αρκετά.


Απολαύστε τις φωτογραφίες της που ανέβασε στο Instagram: