Στο χειρουργείο βρέθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της η ίδια.

Ο γνωστός μουσικός και η αγαπημένη του, δεν θέλησαν να γνωστοποιήσουν τους λόγους που βρέθηκε στο χειρουργείο, ωστόσο ο γάμος τους θα γίνει κανονικά στις 28 Αυγούστου στη Λεμεσό στην Κύπρο.

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας . Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί.

Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα!

Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση.