Την καρδιά της άνοιξε στα Παραπολιτικά  90.1 η  Μεγκι Ντρίο μιλώντας στην
  Σπυριδούλα Τριάντου και στην εκπομπή  “Άρωμα Ζωης”.

 

Μεταξύ άλλων μίλησε για όσα βίωσε μετά το GNTM  αλλά και τις φοβίες που έχει μέχρι σήμερα λόγω των αρνητικών σχολίων  «Δέχτηκα πολλά αρνητικά σχόλια όταν βγήκα από το GNTM.  Ξεκίνησα να έχω και  φοβίες, φοβόμουν  να κυκλοφορήσω στο δρόμο , ακόμα και τώρα  συνεχίζουν οι κακίες στα social  …» εξηγεί.

 

Το μοντέλο  που  κατάγεται από την Αλβανία έχει περάσει πολύ  δύσκολα «Στην Ελλάδα έζησα   ρατσιστικές συμπεριφορές,  στην Αγγλία που πήγα να σπουδάσω  ήταν όλα πιο κουλ. Εκεί με αντιμετώπιζαν νορμάλ χωρίς να έχουν στο πίσω μέρους του μυαλού τους πως ένας Αλβανλος μπορεί να  είναι ληστής . Με στεναχωρεί πολύ γιατί όπως μπορεί από Αλβανία μπορεί και από Ελλάδα,  δεν είναι ωραίο αυτό. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα ακόμα και διάσημοι δύσκολα λένε την καταγωγή τους,  και αυτό οφείλεται  στην Ελλάδα και πως τους αντιμετωπίζουν.  Και είναι πού λυπηρό όλο αυτό» είπε.

 

Η Μέγκι Ντρίο πριν από επτά μήνες έχασε τη μητέρα της «Η μαμά μου με έβλεπε παντού ήταν αυστηρός κριτής ακόμα και τις τελευταίες της ώρες στη ζωή με έβλεπε και με συμβούλευε, έβλεπε τις φωτογραφίες μου, τις δουλειές μου, όλα».

 

 

 

Από τον πατέρα της ”κληρονόμησε΄΄ τον διαβήτη «Είμαι διαβητική , και δεν μπορώ να τρώω γλυκά. Μου λείπει η ζάχαρη αλλά το παλεύω»  αποκάλυψε.

 

Με τη Σπυριδούλα Τριάντου