Ο Δημήτρης Νταούλης από τη σειρά του MEGA, «Λατρεμένοι μου γείτονες» μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την επιτυχία της σειράς και για το γιατί δεν ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής.

Ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες» μίλησε για την συμμετοχή του σειρά του MEGA, που αγαπήθηκε από το κοινό.

«Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σίριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη. Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου.

Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: «γεια σας είμαστε από το «MEGA» και εκείνη απάντησε: «Και εμείς από το MEGA είμαστε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Νταούλης.

«Οι συμμαθητές μου με αντιμετώπιζαν ευχάριστα. Σε μια εκδρομή σε χιονοδρομικό κέντρο, πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και σταμάτησε όλο το σχολείο γύρω μου λέγοντας: «έτσι δένει τα κορδόνια του ο «Μιχαλάκης».

Δεν μου έγινε κάποια πρόταση μετά τους «Λατρεμένους μου γείτονες», πρόσθεσε.

Για το εάν πήγε σε σχολή υποκριτικής, ο Δημήτρης Νταούλης είπε πως, «πήγα σε δραματική σχολή, αλλά δεν μου «βγήκε» το υποκριτικό κομμάτι και έτσι ανακάλυψα ότι, μου αρέσει περισσότερο η σκηνοθεσία».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: