Απαστράπτουσα, η Αμαλία Κωστοπούλου σαγήνευσε τα πλήθη στο Μόντε Κάρλο, ποντάροντας σε party dress της Σήλιας Κριθαριώτη.

Πρόκειται για ένα περίτεχνα φτιαγμένο μπροκάρ φλοράλ φόρεμα που παρόμοιό του έχει φορέσει και σε επίδειξη της διεθνούς φήμης Ελληνίδας σχεδιάστριας, πλην όμως εκεί σε μάξι εκδοχή.

Αρχικά, η μεγάλη κόρη των Πέτρου Κωστόπουλου-Τζένης Μπαλατσινού δημοσιοποίησε λήψη με κίτρινο μαγιό και παρεό, έπειτα μας έδειξε μία απομονωμένη παραλία και συνέχισε… υπέρλαμπρα, με το εν λόγω glam πάρτι. Πριν λίγο καιρό, ως καλεσμένη σε εξίσου χλιδάτη φιέστα, αυτή τη φορά αρραβώνων -της Ρουμάνας φίλης της Ana Geoana-, είχε διαλέξει ξανά δημιουργία Celia K.:



Επρόκειτο για μια μαύρη, διάφανη, ultra θηλυκή τουαλέτα, που αναδείκνυε τις αναλογίες της. Χορτασμένη από διακοπές πλέον, επέστρεψε στο Λος Άντζελες, όπου μένει μόνιμα. Βέβαια, δεν έκανε διακοπές μόνο στο εξωτερικό, αλλά και στην Πάτμο, όπου, ως γνωστόν, η μητέρα της διατηρεί το εξοχικό της. Έτσι είναι: Καλοκαίρι χωρίς Ελλάδα δεν γίνεται!

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time