Ο iLLEOo μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Ευσταθίου για το σοβαρό τροχαίο που είχε πριν από μερικές ημέρες.

Ο γνωστός τράπερ, ο οποίος έδειξε τα σημάδια σε πρόσωπο και σώμα.

«Τράκαρα στην Εθνική Οδό, ήμουν με το μηχανάκι, ήρθε ένα αμάξι και έπεσε πάνω μου. Χτύπησα με το κεφάλι. Έκανα κάτι σβούρες, όλα cool. Πήγαινα σε ένα στούντιο στο Περιστέρι, αλλά δε φορούσα κράνος ή μπουφάν. Ήρθε το αμάξι πάνω μου από τη δεξιά στην αριστερή λωρίδα και με χτύπησε χωρίς να με δει».

«Είμαι στο νοσοκομείο εδώ και τρεις ημέρες και θα μείνω ακόμα δύο. Εγώ έπεσα από τη δεξιά πλευρά για να σώσω την κατάσταση. Έχω καψίματα, έχω ράμματα στο κεφάλι και έχω χτυπήσει τον πνεύμονα. Έφταιγα που δεν φορούσα κράνος και μπουφάν. Είμαι στο νοσοκομείο για τον πνεύμονα. Ήμουν αναίσθητος για κάποια ώρα. Ήρθαν δύο νοσοκομειακά. Ο κόσμος σταμάτησε και νόμιζε ότι ήμουν νεκρός. Μετά σηκώθηκα και έκανα τον σταυρό μου που είμαι ζωντανός», πρόσθεσε ο τράπερ.

«Εδώ και ενάμιση χρόνο το έχω πάρει πολύ σοβαρά με τον Χριστό. Πιστεύω πάρα πολύ», κατέληξε ο iLLEOo στην κάμερα του «Mega Καλημέρα».

Ο γνωστός τράπερ έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τεράστια επιτυχία με τον Sin Boy και το κομμάτι «Mama».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:



Ο Illeoo μιλάει για την πορεία του στη ραπ μουσική και για τη μεγαλύτερη του επιτυχία, με το τραγούδι «Mama».