Πρεμιέρα είχε το περασμένο Σάββατο και η εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και ένα από τα θέματα που σχολιάστηκε αρκετά μέσα στην εβδομάδα, αλλά και στη συγκεκριμένη εκπομπή, ήταν η δήλωση του Snik «Με παρακαλάνε να τους δώσω συνέντευξη – Πληρώστε για να έρθω, χωρίς μοντάζ».

Η εν λόγω δήλωση του γνωστού ράπερ έχει σχολιαστεί αρκετά από τις εκπομπές, με μερικούς να θεωρούν πως είναι ψέματα. Η Ναταλία Γερμανού, ωστόσο, τάχθηκε υπέρ του Snik, λέγοντας πως όσα είπε ο ίδιος ισχύουν. «Λέει αλήθεια, έχω υπάρξει μάρτυρας πολλών εκπομπών που του τάζανε πολλά λεφτά, για να δώσει μια συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Ο Snik, που έχει μιλήσει αρκετές φορές με τα χειρότερα, χρησιμοποιώντας μέχρι και υβριστικούς χαρακτηρισμούς για δημοσιογράφους και παρουσιαστές, φαίνεται ότι είναι περιζήτητος καλεσμένος σε εκπομπή που πληρώνουν μάλιστα όσο όσο. Μετά τον ξυλοδαρμό με τον Light στα MAD VMA και την «πατσαβούρα» που είχε αποκαλέσει σε βίντεο τη σύντροφό του, είχε χαρακτηρίσει τους δημοσιογράφους «παλιο@@@α και σκουπίδια». Απ’ ό,τι φαίνεται, όμως, η στάση αυτή όχι μόνο περνάει, αλλά πληρώνεται κιόλας.

Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 12/9