Δεν εμφανίζονται συχνά μαζί, αλλά αυτό έκαναν λίγο καιρό πριν υποδεχθούν το πρώτο παιδί τους. Ο λόγος για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, οι οποίοι έκαναν ανάρτηση στην ίδια φωτογραφία και μαζί, κάτι που συμβαίνει σε πολύ μικρή συχνότητα.

Δύο φωτογραφίες κοινοποίησε στο Instagram η youtuber από ασανσέρ, με το σύντροφό της από πίσω της, ο οποίος είχε περάσει το χέρι της μπροστά της και ακουμπούσε την κοιλιά της.
View this post on Instagram

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)


Η Συνατσάκη έκανε χιούμορ στην ανάρτησή της, αφού έγραψε στη λεζάντα «Αυτός, αυτή και το πεπόνι τους Οικογένεια Πεπονίαν». Σε hashtag, δε, ανέφερε, στα αγγλικά, τη φράση τη φράση «best two years ever», που μεταφράζεται «τα κορυφαία 2 χρόνια».

Η ίδια είχε μιλήσει, όχι πριν πολύ καιρό, στην εκπομπή «Happy Day» και αποκάλυψε ότι ξέρει το φύλο του μωρού.

«Είμαι στον 7ο μήνα κι όλα πάνε πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες τις είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όμως, όλα κυλάνε όπως πρέπει. (…) «Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού, αλλά δεν το πολυσυζητάμε, ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση σε αυτό. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι, όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι, οπότε δεν ξέρω τι έχω πάρει», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ό,τι αφορά αν ο Ίαν Στρατής έχει κάνει… συμβόλαιο με την ετοιμότητα, σε ό,τι αφορά την επικείμενη πατρότητα, είπε ότι ούτε η ίδια ξέρει τι να κάνει, ενώ είπε ότι το όνομα του μωρού δεν θα δοθεί με βάση την παράδοση. Πιθανώς, δηλαδή, δεν θα πάρει τα ονόματα των γονιών τους: «Είμαι εγώ πανέτοιμη θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν για να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο, που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο πολύ, διαβάζουμε πράγματα, αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα, αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού».

Παραδοσιακά, μάλλον, δεν θα πάει και η αποκατάσταση, μια και ο γάμος δεν φαίνεται στα άμεσα σχέδιά τους: «Δεν ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη, δεν είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς».

Στο τέλος, μίλησε και για τους δύο πρώην της, Σπύρο Χατζηαγγελάκη και Αιμιλιανό Σταματάκη, που ρωτήθηκαν για την εγκυμοσύνη της: «Θεωρώ ότι σαν θεματική το ότι ρώτησαν κάποιους πρώην συντρόφους μου για την εγκυμοσύνη μου ήταν κάπως τραβηγμένο, αλλά στο τέλος το κατάλαβαν όλοι... Δεν είναι όλα για να γίνονται θέματα. Αυτό το πιστεύω γενικά».