Δηλώσεις παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή και αναφέρθηκε στην κόντρα της ίδιας και του Διονύση Σχοινά με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και η τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και για τη δικαστική διαμάχη με το νυχτερινό κέντρο, όπου θα εμφανιζόταν ο σύζυγός της.


Η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό

«Δεν έχω μιλήσει με το νυχτερινό κέντρο, γιατί η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό, δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για κάτι που μιλάνε οι δικηγόροι μας», ανέφερε αρχικά.

Έχει επικοινωνήσει με τον Γιώργο Μαζωνάκη;
«Ούτε κατά διάνοια. Δεν με πλήγωσε η συμπεριφορά, με θυμώνει το άδικο, το ψέμα και ο διασυρμός. Αυτά τα πράγματα με κάνουν τρελή. Αυτά ενόχλησαν και τον Διονύση, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά και της Ημέρας και της νύχτας, δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ και πουθενά. Ο κόσμος ξέρει ποιος είναι ο κάθε καλλιτέχνης».

Το πρόβλημα δεν προέκυψε λόγω της αφίσας

«Δεν είναι η αφίσα το θέμα. Ο Διονύσης έφυγε από το σχήμα, γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε δύο φορές και δεν ήθελε να κοροϊδεύουν τον κόσμο. Ο Διονύσης θα πάρει τη θέση που του αξίζει, είναι πρωταγωνιστής και θα το γεμίσει το μαγαζί. Είμαστε μια οικογένεια δεμένη και υποστηρίζει και υπερασπίζεται ο ένας τον άλλο φανατικά», είπε κλείνοντας.

Δείτε το σχετικό βίντeο που ακολουθεί: