Στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν καλεσμένη η Κάτια Δανδουλάκη και μεταξύ άλλων, απάντησε για την πρόσφατη συνέντευξη του Χρήστου Πολίτη και όσα δήλωσε ο ίδιος για την εποχή που πρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη».

«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί με τον Χρήστο Πολίτη είχαμε περάσει καταπληκτικά. Μα, δεν τα ένιωθε γιατί αν τα ένιωθε, θα τα έβλεπα. Νομίζω ότι πρέπει να έχει θέμα κατάθλιψης», είπε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Αυτό πρέπει να είναι, γιατί έχει μείνει μόνος του πολλά χρόνια. Είναι δική του επιλογή. Κάποιο τέτοιο θέμα θα είναι, γιατί δεν μπορώ να σου πω ότι ζούσα αυτή την πραγματικότητα. Δεν τη ζούσα. Μπορεί εκείνη τη στιγμή να μην τους ενοχλούν και να βγαίνουν μία στιγμή, που είναι έτσι το ψυχικό τους μέσα» πρόσθεσε η Κάτια Δανδουλάκη.

«Πήγα να τρελαθώ»

Επιπλέον, η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε και στον άνδρα που «σημάδεψε» τη ζωή της, τον Μάριο Πλωρίτη. «Ο Μάριος Πλωρίτης είναι ένα χαλί για εμένα. Κι ενώ στην αρχή έχασα την ψυχή μου, πήγα να τρελαθώ… Σιγά σιγά με τα χρόνια, επειδή έχω φοβερό δέσιμο, συνομιλώ μαζί του. Είναι μια σχέση που επιβεβαιώνει την αγάπη ότι μπορείς να πορευτείς χέρι-χέρι μαζί του μια ζωή. Πολλές φορές μου έδινε συμβουλές για τη δουλειά μου και σε 11 από τις δέκα φορές είχε δίκιο. Εγώ έκανα το δικό μου και ποτέ δεν μου έκανε υποδείξεις. Μου έλεγε ότι έπρεπε να περάσω από όλο αυτό για να μάθω. Νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλή μαμά και καλή δασκάλα, αλλά δεν έγινε τίποτα από τα δύο», πρόσθεσε η ηθοποιός.