Η Νικολέττα Καρρά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha «Αυτή η Νύχτα Μένει», μίλησε τόσο για την προσωπική ζωή της όσο και για τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Το 50-50 δεν παίζεται πια στην τηλεόραση. Μπορώ να το δω, όμως, παρά τα όσα έγιναν. Ήταν μια πάρα πολύ ωραία δουλειά, με πολύ ωραίες ερμηνείες και τεράστια επιτυχία. Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό που καλούνται άλλοι να το κρίνουν. Θα το κρίνει η δικαιοσύνη. Προσωπικά δεν είχα θέμα (με τον Πέτρο Φιλιππίδη). Είχαμε δουλέψει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Προσωπικά δεν αντιμετώπισα θέμα. Ακούγονταν διάφορα, αλλά δεν είχα ακούσει τόσο χοντρά πράγματα. Είχα ακούσει για περίεργες συμπεριφορές, το έβλεπα κι εγώ ότι δεν ήταν ο πιο εύκολος άνθρωπος στον κόσμο», ανέφερε αρχικά η Νικολέττα Καρρά.

«Δεν μπορώ να σου απαντήσω στην ερώτηση αν θα συνεργαζόμουν ξανά με αυτούς τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να το σκεφτώ. Έχω το δεδομένο αυτή τη στιγμή στο μυαλό μου ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος προφανώς δεν θα είναι εύκολο να δουλέψει ξανά, όποια και να είναι η απόφαση του δικαστηρίου. Τη δικαιοσύνη οφείλουμε να την εμπιστευτούμε», τόνισε η ηθοποιός.