Το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε για πρώτη φορά στο «The 2Night Show» τη Μαρία Διακοπαναγιώτου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, αποκάλυψε άγνωστες πλευρές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

Η Μαρία Διακοπαναγιώτου συγκινήθηκε μιλώντας για την αγάπη που έλαβε από τη μητέρα της.

Σίγουρα ένας χωρισμός πονάει

«Δεν με ενόχλησε ο χωρισμός των γονιών μου. Σίγουρα ένας χωρισμός είτε είσαι 5 είτε 25 πονάει. Δεν γίνεται να μην πονάει. Η μαμά μου ήταν από τις πρώτες «χωρισμένες» στο χωριό. Όλο αυτό σίγουρα θα είχε αντίκτυπο σε μένα. Από τη μαμά μου έχω πάρει πάρα πολλή αγάπη. Σίγουρα…» είπε και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Ε φέρε ρε μαλ@@@, με κάνεις και κλαίω» είπε στη συνέχεια με χιούμορ η Μαρία Διακοπαναγιώτου.

Έχω θέμα με το άγχος

«Υποφέρω από αγχώδη διαταραχή αλλά αυτή τη στιγμή δε νοσώ. Έχω θέμα με το άγχος απλά, έτσι λέγεται. Με καταβάλλει τόσο πολύ το άγχος που δεν μπορώ να είμαι παραγωγική, φοβάμαι τα πάντα και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι. Στην πρώτη καραντίνα ήταν όλα καλά. Στην δεύτερη καραντίνα άρχισε η κάτω βόλτα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, ξυπνούσα και νόμιζα πως θα περνάει η μαμά μου και το σκυλάκι μου», είπε η Μαρία Διακοπαναγιώτου.


«Ξέρεις ποια σκέψη με βοηθάει; Ο μόνος τρόπος για να φύγεις από τη φοβία του θανάτου είναι να νιώσεις χορτασμένος, να νιώσεις την πληρότητα. Αυτή η σκέψη μειώνει τη θλίψη. Δεν νιώθω ότι έχω ζήσει αυτά που ήθελα. Δεν με βοηθούσε η σκέψη μου, το άγχος δεν με άφηνε να απολαύσω πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: