Ο Ορέστης Τζιόβας παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον λόγο που τον οδήγησε να μιλήσει για τις σεξουαλικές του εμπειρίες και με τα δύο φύλα.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Δεν μου αρέσει να μετανιώνω

«Φυσικά και θα έκανα δεύτερο γάμο. Δεν είναι ότι απογοητεύτηκα με τον θεσμό. Ήταν ένας γάμος που συνέβη πολύ ξαφνικά. Δεν μου αρέσει να μετανιώνω στη ζωή μου. Τη στιγμή που λαμβάνεις μια απόφαση, έχεις καθαρό μυαλό κι έχεις όλα τα δεδομένα μπροστά σου και αποφασίζεις αυτό που αποφασίζεις. Δεν είναι ωραίο να κρίνεις μετά τον εαυτό σου», είπε αρχικά, ενώ πρόσθεσε πως διατηρεί ακόμα επαφές με την πρώην σύζυγό του.

Οι ερωτικές επαφές με άνδρες και με γυναίκες 

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του, όπου και αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε ερωτικές επαφές τόσο με άνδρες, όσο και με γυναίκες δήλωσε: «Μίλησα ανοιχτά για της επιλογές μου για να βάλω ένα λιθαράκι στην προοδευτικότητα. Και για να φύγουμε λίγο από όλα αυτά τα στερεότυπα».

Θέλω να βοηθήσω άτομα που ζουν σε ένα ψέμα

«Αν μπορώ να βοηθήσω κάποια άτομα που ζουν σε ένα ψέμα και έχουν κάνει οικογένειες και έχουν κλείσει ένα κουτάκι και το έχουν αφήσει στην άκρη... Δεν θεωρώ ότι χρειάστηκε ιδιαίτερη δύναμη για να μιλήσω για αυτό το κομμάτι», ανέφερε ο Ορέστης Τζιόβας.

Η εξάρτηση από τις ουσίες

Τέλος, μίλησε για την εξάρτηση που είχε στο παρελθόν από τις ουσίες και δήλωσε πως βγήκε από αυτό πιο δυνατός.

«Δεν με έχει στιγματίσει το κομμάτι των απαγορευμένων ουσιών. Βγήκα από αυτό πολύ πιο δυνατός. Δεν είναι ο εθισμός το πρόβλημα, είναι η εξάρτηση και από τις ουσίες και από το αλκοόλ. Αν είχα νοσηλευτεί ή είχα κινδυνεύσει, ίσως να είχα αλλάξει και να το είχα ξεπεράσει πιο γρήγορα», δήλωσε κλείνοντας ο Ορέστης Τζιόβας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: