Ο πρώην κωμικός του «SNL» Πιτ Ντέιβιντσον και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι εθεάθησαν μαζί σε έναν αγώνα των Knicks το βράδυ της Κυριακής 27/11/2022. Ουσιαστικά, πρόκειται για την πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και το γνωστό μοντέλο Έμιλι Ραταϊκόφσκι κάθισαν δίπλα-δίπλα στο Madison Square Garden, για τον αγώνα Knicks - Grizzlies. Τόσο ο 29χρονος Πιτ Ντέιβιντσον όσο και η 31χρονη Έμιλι Ραταϊκόφσκι χαμογελούσαν, καθώς έπιναν την μπίρα τους, και έδειχναν ο ένας να απολαμβάνει την παρέα του άλλου.


Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει δημοσίως τις φήμες ότι είναι μαζί, ωστόσο η εμφάνισή του στον αγώνα Knicks - Grizzlies φαίνεται να επιβεβαίωσε όσα γράφονταν το προηγούμενο διάστημα για τη σχέση τους.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι προκάλεσαν για πρώτη φορά εικασίες ότι ίσως να είναι μαζί, όταν φωτογράφος τους απαθανάτισε να κρατιούνται χέρι-χέρι, ενώ είχαν ραντεβού στο Μπρούκλιν νωρίτερα αυτό τον μήνα.

Στη συνέχεια, μια πηγή δήλωσε στο «Us Weekly» ότι το μοντέλο και ο κωμικός βλέπονταν εδώ και μερικούς μήνες και τώρα κάνουν τα πρώτα βήματα στη σχέση τους. «Συμπαθούν, πραγματικά, ο ένας τον άλλο και ο Πιτ Ντέιβιντσον κανει την Έμιλι Ραταϊκόφσκι να γελάει και είναι γοητευμένος από την εξυπνάδα της», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον τους.



Ο Πιτ Ντέιβιντσον έβγαινε πρόσφατα με την Κιμ Καρντάσιαν για εννέα μήνες, προτού και οι δύο χωρίσουν, τον Αύγουστο. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι, εν τω μεταξύ, είχε μόλις χωρίσει με τον Sebastian Bear-McClard, έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου.

Ο Πιτ Ντέιβιντσον έχει, επίσης, βγει με μεγάλα ονόματα όπως η Kate Beckinsale, η Kaia Gerber, η Margaret Qualley και η Phoebe Dynevor, ενώ στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένος με την Ariana Grande.