Η Billie Eilish τα τελευταία 6 χρόνια στέκεται μπροστά από την κάμερα του Vanity Fair και δίνει κάθε χρόνο την ίδια συνέντευξη. Ναι, το περιοδικό της κάνει τις ίδιες ερωτήσεις κάθε χρονιά και η Άιλις κάθε φορά απαντάει ούσα 365 μέρες σοφότερη.

Στη φετινή, λοιπόν, εκδοχή της συνέντευξης, η Eilish ερωτήθηκε μεταξύ άλλων αν βλέπει συχνά τον αδερφό της Fineas και εκείνη απάντησε: «Βλέπουμε ο ένας τον άλλο συνέχεια, έχουμε αρχίσει να φτιάχνουμε και πάλι μουσική. Μόλις μπήκαμε στη διαδικασία του να κάνουμε ένα άλμπουμ, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι».

Ως γνωστόν, η Billie Eilish και ο Fineas είναι αχώριστοι δημιουργικά από την αρχή της καριέρας της, μιας και γράφουν μαζί όλα τα κομμάτια.

Μπορεί η 20χρονη να μην αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της, ωστόσο, έχουμε κάθε λόγο να την περιμένουμε με ενθουσιασμό, μιας και οι δύο ως τώρα δίσκοι της, το ντεμπούτο της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» (2019) αλλά και το περσινό «Happier Than Ever» απέδειξαν πως άξιζαν τον κόπο και με το παραπάνω.

Δείτε βίντεο με όλα όσα είπε