Δεν υπάρχει ρούχο που «δικαιολογεί» την παρενόχληση μιας γυναίκας. Δεν υπάρχει γυναίκα που το ήθελε. Υπάρχουν μόνο αρρωστημένα μυαλά που δεν έχουν μάθει το «όχι».

Αυτό το πολύ δυνατό μήνυμα πέρασαν τα φετινά Madwalk, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης και θα προβληθούν από το MEGA σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Αγγελιαφόρος αυτού του πολύ δυνατού μηνύματος ήταν η Ελεονώρα Μελέτη. Η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA εμφανίστηκε στη σκηνή των Madwalk 2022 με ένα φόρεμα που κάλυπτε ολόκληρο το σώμα της.

Όπως είπε, «σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα το 38% των ερωτηθέντων θεωρεί πως το ντύσιμο μιας γυναίκας ‘δικαιολογεί’ την οποιαδήποτε παρενόχληση».

Σε μια από τις πιο δυνατές σκηνές της βραδιάς η Ελεονώρα Μελέτη πέταξε το σακάκι που φορούσε για να φανεί από κάτω το εντυπωσιακό φόρεμα της Λένας Κατσανίδου.

«Κάθε γυναίκα μπορεί να ντύνεται όπως επιθυμεί χωρίς το ντύσιμό της να θεωρείται ότι δίνει σε καμία περίπτωση το δικαίωμα οποιασδήποτε παρενόχλησης ή βίας σωματικής, λεκτικής ή ψυχολογικής» είπε η Ελεονώρα Μελέτη και καταχειροκροτήθηκε.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο



Δείτε το εκπληκτικό φόρεμα της Ελεονώρας Μελέτη


Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγούδησε και δίπλα έκαναν πασαρέλα μοντέλα, τα οποία φορούσαν δημιουργίες ειδικά σχεδιασμένες από οκτώ εκ των κορυφαίων σχεδιαστών μόδας της Ελλάδας, ειδικά για την καμπάνια Walk of Change.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: