Η Ευθαλία Παπακώστα, πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη». Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία υποδύεται την Όλγα στη μεγάλη παραγωγή του MEGA, μίλησε για τον ρόλο της και τη ζωή της.

«Χρειάζομαι τη δυσκολία στους ρόλους μου. H Όλγα με δυσκολεύει. Πάτησα στο σκοτεινό της σημείο για να βρω κάτι. Έχει έντονη ζήλια, έχει φαντάσματα. Την καταλαβαίνω την Όλγα αλλά νομίζω ότι αυτό που πάμε σιγά-σιγά να πούμε, αλλά δεν το έχουμε αγγίξει, είναι ότι δεν έχει πατέρα. Η 'Ολγα θα κυνηγήσει και άλλους άντρες, αλλά δεν θα περάσει ο έρωτας της για τον Πέτρο. Νομίζω ότι έχει ανάγκη την αντρική αγάπη. Της λείπει το πατρικό στοιχείο» ανέφερε η Ευθαλία Παπακώστα.

Για τη σχέση του Πέτρου με την Ελισάβετ, πρόσθεσε:

«Εγώ ταυτίζομαι με την Όλγα. Πιστεύω ότι ο Πέτρος θέλει να κάνει το πείσμα του με την Ελισάβετ. Να τη διεκδικήσει, να την κερδίσει και μετά θα τη βαρεθεί. Νομίζω, επειδή ο Πέτρος έχει μάθει να παίρνει ό,τι θέλει στη ζωή του, θέλει να την κερδίσει, και να αφήσει η Ελισάβετ το μοναστήρι για εκείνον».


«Βαριέμαι εύκολα»

Σχετικά με την προσωπική της ζωή σημείωσε: «Βαριέμαι και θέλω αλλαγές αλλά έχω μάθει τελευταία να έχω μια βάση. Αρχικά έχω διαλέξει χώρα και έχω αρχίζει να χτίζω πράγματα, σχέσεις και επάγγελμα. Θέλω και σκηνοθεσία αλλά έχω καιρό να κάνω».

ΗΕυθαλία Παπακώστα έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου έζησε και πήγε πίσω στις ΗΠΑ για να σπουδάσει.

«Έφυγα για να πάω στην Αμερική. Γεννήθηκα εκεί και πήγα γιατί έψαχνα να βρω την αφετηρία μου. Έχεις ένα ένστικτο που θες να πας πίσω. Με το που πάτησα στη Νέα Υόρκη ένιωθα ότι πάτησα σπίτι μου, ότι ο κόσμος μου ανήκει. Όταν είχα πάει στην αρχή δεν το είχα πει σε κανέναν, δεν ήξερα που θα μείνω. Βιαζόμουν να ωριμάσω. Μόνο στον έρωτα είμαι ευαίσθητη. Έχω και σκληρές πλευρές αλλά μαλακώνω πολύ αν θέλω. Μέχρι να ωριμάσω λίγο, οι σχέσεις που έκανα ήταν ασφάλεια. Τώρα έχω απελευθερωθεί από αυτό, νιώθω καλά μόνη μου».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην σχέση με τον πατέρα της. «Ο πατέρας μου με έμαθε να διαβάζω. Μου έχει αδυναμία τόσο πολύ, είναι έρωτας μεγάλος», κατέληξε.