Ακόμα δεν έφτασαν στον Άγιο Δομίνικο οι παίκτες του «Survivor All Star» και άρχισαν τα προβλήματα. Το ριάλιτι επιβίωσης θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ήδη οι πρώτες εντάσεις ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους είναι γεγονός.

Οι παίκτες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες των 13 και το πρώτο επεισόδιο έχει ολοκληρωθεί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό μας».

Μάλιστα, με το «καλησπέρα» έχουν δημιουργηθεί εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες. Συγκεκριμένα ήρθαν σε διαμάχη, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν η αψιμαχία πραγματοποιήθηκε μεταξύ δύο ανδρών, δύο γυναικών ή μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Αμέσως το πάνελ της εκπομπής έκανε προβλέψεις για το ποιοι μπορεί να συμμετέχουν σε αυτόν τον διαπληκτισμό, αλλά ο ρεπόρτερ δεν έκανε κάποια αποκάλυψη σχετικά με το θέμα.

Επίσης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωινού μας», ορισμένοι Survivors άρχισαν ήδη να κλέβουν, φέρνοντας χρήματα στην παραλία, για να «δωροδοκήσουν» τους ντόπιους, με τους ανθρώπους της παραγωγής να είναι alert ώστε να εμποδίσουν τέτοια φαινόμενα. Την ίδια ώρα, «καμπάνα» φαίνεται πως έριξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί στους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Αρχικά ο γνωστός γυμναστής προχώρησε σε μια ανάρτηση όπου τρώει το τελευταίο του burger, μια ενέργεια που δημιούργησε αναστάτωση στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.