Ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε τις δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Ο τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις προτάσεις που έχει δεχθεί να συμμετάσχει σε διάφορα ριάλιτι, αλλά και για την πρόσφατη παρεξήγηση του με τον Νίκο Μουρατίδη.

Όσον αφορά στις προτάσεις που έχει δεχτεί για να συμμετάσχει σε ριάλιτι παιχνίδια: «Μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor πριν από 2 χρόνια, αν θυμάμαι καλά. Είμαι ο πλέον ακατάλληλος για κάτι τέτοιο, δεν το ‘χω καθόλου. Για ποιον λόγο να κακοπερνάω για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα; Για να κερδίσω τι;».





Απαντώντας στο αν θα μπορούσε να βρεθεί στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής ενός μουσικού ριάλιτι ο Χρήστος Μενιδιάτης ξεκαθάρισε: «Δεν μου αρέσει να κρίνω, δεν είναι του χαρακτήρα μου. Θα ένιωθα πολύ άβολα αν έπρεπε να κρίνω κάποια νέα παιδιά, που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα καλούνται να δείξουν το ταλέντο τους, γνωρίζοντας πόσο άγχος και τρακ έχουν».

Κλείνοντας, ο Χρήστος Μενιδιάτης ρωτήθηκε για την πρόσφατη «κόντρα» του με τον Νίκο Μουρατίδη  μετά τα σχόλια του τελευταίου γύρω από το όνομά του: «Γι’ αυτό δεν θα μιλήσω. Δεν έχω επικοινωνήσει ποτέ με τον κύριο Μουρατίδη. Δεν γνωριζόμαστε. Μακάρι να ‘ρθει η στιγμή που θα τα πούμε από κοντά και θα ‘ναι όλα καλά».