Η Τατιάνα Πάτιτζ πέθανε Τετάρτη, σε ηλικία 56 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο του μαστού και σύσσωμος ο κόσμος της μόδας έσπευσε να την αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο.

Η Ναόμι Κάμπελ ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών της με την Πάτιτζ και συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μήνυμα. Ανάμεσα σε όσα έγραψε, έκανε μία μικρή αναδρομή σε όσα αποκόμισε από τη γνωριμία της με το άλλοτε σούπερ μόντελ που έφυγε από τη ζωή.

Πιο αναλυτικά έγραψε:

«Τατιάνα Πάτιτζ. Ευγενική. Γενναιόδωρη. Ντροπαλή, Λάτρης των ζώων μερικές φορές περισσότερο από των ανθρώπων.

Όταν σε γνώρισα στα 16 στο Alaia show θυμάμαι μόλις είπα Ουάου!! Η παρουσία και το ανάστημά σου, τα μάτια σου και το νευρικό ντροπαλό χαμόγελό σου θειική ενέργεια που μας τράβηξε όλους...

Πρώτη φορά στο Λος Άντζελες το έζησα μαζί σου, να μου δείχνεις τις τοποθεσίες και τις παραλίες που κυκλοφορείς με το κόκκινο κάμπριο Volkswagen σου.

Το πιο αξιομνημόνευτο από όλα, ήταν εκείνο το ταξίδι όπου μου σύστησες τον Herb Ritts .. που σε αποκαλούσε Tatski, θα είμαι για πάντα ευγνώμων και θα αγαπώ τις όμορφες αναμνήσεις..

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στον Jonah , τη Sophie και την οικογένεια και αγαπημένοι να έχετε αιώνια ειρήνη.. . Είσαι πάνω μαζί με τον μπαμπά 🕊️🕊️💔🕊️🕊️🙏🏾 έφυγες τόσο νωρίς, αναπαύσου εν ειρήνη».
View this post on Instagram

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)