Ο Γιώργος Καραμίχος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και μίλησε για την καριέρα του ως ηθοποιός, αλλά και την εμπειρία του στην Αμερική.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, γιατί ήρθε η κρίση στην Ελλάδα με το που πήγα. Η δουλειά με την οποία είχα δουλέψει και νόμιζα ότι θα πάω και θα είμαι άνετος εδώ, χρεοκόπησε η εταιρεία, οπότε έχασα πάρα πολλά χρήματα, ενώ έτρεχαν τα δάνεια των σπιτιών και όλα», δήλωσε αρχικά.

«Παράλληλα, είχα μια υποτροφία σε μια από τις δύο πιο σπουδαίες σχολές στον κόσμο και ήμουν σε ένα δίκοπο μαχαίρι. Να πάω ή να μην πάω, όταν εδώ είχα πάρα πολλές προτάσεις για δουλειές. Από την άλλη, όμως, είχα κουραστεί να ακούω τη φωνή μου, να δουλεύω τρελά όπως κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες ηθοποιοί, προκειμένου να επιβιώσουν. Άφησα αυτό, πήγα στην Αμερική όπου δεν μπορούσα όμως να δουλέψω, γιατί δεν είχα βίζα εργασίας. Έκανα κάποιες δουλειές που ερχόμουν εδώ για λίγο αλλά πήγαινα εκεί και η βασική μου δουλειά δεν έφτανε για να με συντηρήσει. Ήρθαν και πολλές άλλες αναποδιές που με γύρισαν τούμπα», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Καραμίχος είπε στη συνέχεια: «Βοηθούσα μια γυναίκα με πρόβλημα κινητικότητας και έπρεπε να την κουβαλάω στην πλάτη μου. Ήταν λίγο σαν προσκύνημα για μένα γιατί με δυο εγχειρήσεις στη μέση, που δεν επιτρέπεται να σηκώνω ούτε ένα κιλό βάρος, δούλευα σαν φορτωτής και πορτιέρης σε κλαμπ και μπαρ. Ταυτόχρονα την ίδια μέρα με παίρνει τηλέφωνο ο διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου και μου προτείνει να παίξω πρωταγωνιστής στην Επίδαυρο, αλλά του είπα όχι».