Ο γνωστός σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας έδωσε συνέντευξηστην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σειρά «Έτερος Εγώ», στον Γιάννη Μπέζο και στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, αλλά και μίλησε για το αν θα παντρευτεί.

Για το «Έτερος Εγώ» και τη νέα σεζόν είπε: «Είναι ο τρίτος και τελευταίος κύκλος, που κλείνει αυτό το σύμπαν. Είναι συγκινητικό και στενάχωρο. Αλλά πιστεύω πως κάποια πράγματα οι άνθρωποι καλύτερα να τα θυμούνται παρά να τα βαριούνται».

Όσο για το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και την είσοδό του στο Netflix, είπε: «Η ιστορία καταγράφει αυτόν που περνάει την πόρτα, ούτε αυτόν που πάει να την ανοίξει ούτε αυτόν που πάει να την περάσει. Όποιος άνθρωπος δεν έχει χαρεί με την είσοδό του στο Netflix είναι βαθιά κομπλεξικός. Επιτέλους, η ελληνική γλώσσα μπήκε στην πλατφόρμα και ανοίγει τον δρόμο και για άλλους».


Αναφορικά με τη φιλία του με τον Γιάννη Μπέζο και το αν, τελικά, είναι «μυστήριος», δήλωσε: «Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Τι μας νοιάζει, ποιος είναι καλός και ποιος είναι μυστήριος; Άμα είναι μυστήριος και δεν ενοχλεί κανέναν, ας είναι μυστήριος. Ο Γιάννης δεν είναι μυστήριος άνθρωπος. Απλά ο Γιάννης δεν ξοδεύει την αγάπη του, την εμπιστοσύνη του και την φιλία του σαν κάτι άχρηστο που ως άφθονο πετιέται». 

«Πρέπει να την κερδίσεις. Αν την κερδίσεις, βλέπεις μια πανδαισία χρωμάτων και σκέψης και γέλιου και οράματος. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε. Ναι, κάποιοι είναι μυστήριοι και κάποιοι δεν είναι. Από τη στιγμή που δεν βλάπτεις τον συνάνθρωπο σου, μπορείς να είσαι ό,τι θες», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Άννα Μενενάκου και το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. «Ας πούμε κάτι άλλο. Έχω τόσα πράγματα να σου πω, δεν θέλω να μιλήσω για τη σχέση μου, μην κάνουμε αυτό που κάνουν όλοι. Ο έρωτας δεν μετράει τη δύναμή του με το ρύζι», είπε κλείνοντας.