Ο λόγος για το τραγούδι «Shout out» που είναι υποψήφιο να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision και δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη στο Twitter.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία της επιλογής του τραγουδιού, που θα μας εκπροσωπήσεις φέτος στι Eurovision, ωστόσο ένα από τα τρία κομμάτια που προέκυψαν από την ψηφοφορία της 70μελούς Επιτροπής Κοινού και την αντίστοιχη αξιολόγηση από την Επιτροπή της ΕΡΤ, διέρρευσε στα social media.

Τα τρία τραγούδια που προκρίθηκαν στην τελική φάση, είναι τα: «What they say» από Bίκτωρα Βερνίκος, το «Liar» από Μελίσσα Μαντζούκη και το «Shout out» της Μαρίας Μαραγκού και της Αντωνίας Καούρη.

Η διαρροή αφορά το κομμάτι «Shout out» των Μαρία Μαραγκού και Αντωνία Καούρη, το οποίο αναρτήθηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη στο Twitter. Ο συγκεκριμένος χρήστης υποστηρίζει ότι είναι από τη Σουηδία και έχει επαφές με τους συνθέτες του κομματιού.

 













Τι θα γίνει με το κομμάτι που είναι υποψήφιο να μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται διαρροή των τραγουδιών της Eurovision. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την Αμάντα Γεωργιάδη, στην περσινή συμμετοχή, χωρίς να επηρεάζει τη διαδικασία.

Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

Yπενθυμίζεται ότι, για πρώτη φορά φέτος, η τελική απόφαση θα διαμορφωθεί σε ποσοστό 50,6% από τις επιλογές της Επιτροπής Κοινού και 49,4% από την Επιτροπή της ΕΡΤ.