Εκκεντρικός όπως πάντα, ο Γιώργος Μαζωνάκης θέλησε να σχολιάσει με τον δικό του τρόπο τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες εβδομάδες για την εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου.

Αυτή τη φορά, ο τραγουδιστής μεταμορφώθηκε σε Αλίκη Βουγιουκλάκη. Συγκεκριμένα στο πρώτο μέρος του βίντεο, βλέπουμε την αξέχαστη ΑΑλίκη Βουγιουκλάκη σε ένα απόσπασμα, όπου μιλά για το αίσιο τέλος μιας υπόθεσης που «την ταλαιπώρησε πολύ».

Στο δεύτερο μέρος, ο Γιώργος Μαζωνάκης προσπαθεί να αναπαραστήσει την ίδια σκηνή, ντυμένος με παρόμοια ρούχα και φορώντας περούκα και γυαλιά, προκειμένου να μοιάσει στην ηθοποιό. Στην προσπάθειά του να θυμίσει όσο το δυνατόν περισσότερο την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλάζει τη φωνή του και επαναλαμβάνει τα όσα λέει εκείνη στο πρώτο μέρος του βίντεο.

«Το τσιγάρο πάντα επίκαιρο. Τώρα και τότε στους κινηματογράφους από τις 32 του Φλεβάρη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Υπενθυμίζουμε πως οι εν λόγω δηλώσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη έγιναν μετά το τέλος μιας υπόθεσης που απασχόλησε τον Τύπο για πολλά χρόνια και είχε αφήσει ένα μαύρο σύννεφο πάνω από τη δημόσια εικόνα της. Η «Υπόθεση του τσιγάρου», όπως την ανέφεραν οι εφημερίδες της εποχής, αφορούσε ένα περιστατικό με έναν συνεργάτη το Φεβρουάριο του 1972 στα γυρίσματα της ταινίας «Η Αλίκη δικτάτωρ», ο οποίος την κατηγόρησε ότι έσβησε το τσιγάρο της στο πρόσωπό του. Τελικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη δικαιώθηκε στο δικαστήριο που έγινε και αμέσως μετά την ανακοίνωσης της απόφασης έκανε και τη συγκεκριμένη δήλωση.

Δίχασε το Instagram ο Γιώργος Μαζωνάκης

Η μεταμφίεση του Γιώργου Μαζωνάκη σε Αλίκη Βουγιουκλάκη προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, θετικά και αρνητικά σχόλια. Κάποιοι ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι σατιρίζει έναν άνθρωπο που δεν βρίσκεται πια στη ζωή και άλλοι το βρήκαν iconic.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: