Τα γενέθλιά της είχε το Σάββατο η Τζένιφερ Άνιστον και -όπως φαίνεται- τα γιόρτασε με νοσταλγική διάθεση. Η ηθοποιός έκλεισε τα 54 της χρόνια και θέλησε να μοιραστεί με τους εκατομμύρια followers της στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους γονείς της από την παιδική της ηλικία.

«Σκέφτομαι αυτούς τους δύο ανθρώπους που με δημιούργησαν καθώς απολαμβάνω τη λάμψη των γενεθλίων μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές μου για τα γενέθλια. Ένιωσα πάρα πολλή αγάπη από τόσους πολλούς και όλα θα με μεταφέρουν σε αυτήν την άγρια ​​και όμορφα άγνωστη χρονιά που έρχεται. Σας αγαπώ!».

Αυτά είναι τα πρώτα γενέθλια που γιορτάζει η Τζένιφερ Άνιστον χωρίς τον πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Νοέμβριο σε ηλικία 89 ετών.

Ο Τζον Άνιστον απέκτησε την κόρη του Τζένιφερ με την πρώην σύζυγό του, Νάνσι Ντάου, η οποία πέθανε το 2016. Οι δρόμοι του με τη Νάνσι χώρισαν όταν η ηθοποιός των «Friends» ήταν 10 ετών. Εκτός από την Τζένιφερ, ο Τζον έχει επίσης έναν γιο, τον Αλεξάντερ, με τη δεύτερη σύζυγό του, Σέρι Ρούνεϊ.