Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν στη μεσημεριανή εκπομπή που παρουσιάζει, το τηλεφώνημα που είχε στον τηλεοπτικό αέρα η Αννίτα Πάνια με τον πρώην σύζυγό της, Νίκο Καρβέλα.

Η Αννίτα Πάνια είχε αποθηκευμένη την επαφή του συνθέτη στο κινητό ως «Άντρας Μου», κάτι που συζητήθηκε από τον καλεσμένο της στο «Έλεος!», Γιώργο Θεοφάνους.

Με αφορμή αυτό, η Ελένη Μενεγάκη περιέγραψε μια προσωπική της εμπειρία, από την περίοδο που είχε ανταλλάξει τη συσκευή του κινητού της τηλεφώνου με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε στον αέρα του «Ελένη» ότι είχαν μπερδευτεί οι επαφές, μεταξύ αυτών και του πρώην συζύγου της, Γιάννη Λάτσιου.

Αναφορικά με αυτό, είπε: «Όταν είχα πρωτοδώσει κινητό στον γιο μου, του είχα δώσει το παλιό μου. Ο μπαμπάς του, ο Λάτσιος... τον έχω αποθηκευμένο “Γιάννη Λάτσιο”. Ο γιος μου τον είχε “Daddy Cool” και μέχρι να πάω να το φτιάξω, μου έβγαινε στις επαφές “Γιάννης Λάτσιος – Daddy Cool”». «Με φαντάζεστε εμένα να σηκώνω το κινητό; Συμβαίνουν κι αυτά» σχολίασε και ξέσπασε σε γέλια.