O Γιώργος Λιανός θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star.

Έπειτα από πολλές συζητήσεις που έχουν γίνει γύρω από το θέμα, καθώς και μετά τις αναρτήσεις των δύο παικτριών στο Instagram, στις οποίες ισχυρίζονται πως ουδέποτε έκαναν χρήση κινητού τηλεφώνου, ο παρουσιαστής του Survivor θέλησε να εξηγήσει τι συνέβη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στις δύο παίκτριες των Διασήμων, αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο.

Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου και αφίξεις

«Έχω δει στα γυρίσματα ότι η μπλε ομάδα συνέρχεται. Θα έχουμε αναδιανομή πλούτου, θα έχουμε αφίξεις», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου: «Νομίζω πως πρέπει να κάνει κάποιες συζητήσεις. Δεν πρέπει να τα πούνε;».


Προφανώς αναφέρεται στη σχέση της με τον Μάριο Ιωαννίδη και, όπως δήλωσε, κατά πάσα πιθανότητα η τραγουδίστρια θα μπει στην μπλε ομάδα.

«Τις τελευταίες εβδομάδες αρχίσαμε να έχουμε real συναισθήματα. Η εκτίμηση του Ατζούν ήταν ότι στα All Star αυτό γίνεται μετά τους δύο μήνες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για το σχόλιο του «Μισθοφόρου» ότι οι μπλε τρώνε, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να βρουν φαγητό οι παίκτες. «Κάτι θα έχει δει», ανέφερε.

Τι έγινε με τη Χατζηανδρέου και τη Δαλάκα

«Το ψάξαμε αρκετά καλά και το θέμα είναι να έχει κανείς αποδείξεις, γιατί κανείς δεν θέλει να διώχνει παίκτες με την υποψία. Η αλήθεια είναι ότι βρήκαμε κάποια στοιχεία κι αυτή ήταν η συμφωνία που έκαναν όλοι με τον Ατζούν. Και μάλιστα, τους πέταξε και το μπαλάκι, τους ρώτησε και όλοι συμφώνησαν ότι η τιμωρία θα είναι η αποβολή. Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, μακάρι να μην υπήρχαν στοιχεία. Τώρα δημιουργείται ένα προηγούμενο», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: