Ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών αναμένεται να οδηγηθούν η νεαρή influencer Super Κική μαζί με τις δύο φίλες της και τον 37χρονο, με τον οποίο ενεπλάκησαν σε έναν άγριο καβγά χθες το πρωί στην περιοχή της Πανεπιστημιούπολης στου Ζωγράφου.

Όπως καταγγέλλει ο 37χρονος, η influencer μαζί με την 37χρονη φίλη της τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο σημείο, με πρόσχημα να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές τους και εκεί ένας άγνωστος άνδρας τον ξυλοκόπησε άγρια.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο του 37χρονου που κατήγγειλε την κακοποίηση έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Στην εκπομπη μίλησε και ο κ. Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, συνήγορος του άνδρα που καταγγέλλει την κακοποίηση.

Ο κ. Θεοδωρόπουλος επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι ο εντολέας του φέρει «βαρύτατα τραύματα, κάταγμα στο σαγόνι, έχει σπάσει η μύτη του».

Από την πλευρά της η Super Κική υποστηρίζει πως η φίλη της έπεσε θύμα εξύβρισης και δέχθηκε απειλές από τον 37χρονο πρώην σύντροφό της και ενεπλάκη στον καβγά προκειμένου να την προστατεύσει.


Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα έγιναν χθες το πρωί, όταν ο 37χρονος, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, μπήκε με τα κλειδιά του στο διαμέρισμά της στου Ζωγράφου και σε κατάσταση μέθης άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί.

Στη συνέχεια η 37χρονη έφυγε από το σπίτι και πήγε στη δουλειά της. Ο 37χρονος την ακολούθησε και εκεί η Super Κική, η οποία εργάζεται μαζί της, μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει.

Οι τρεις τους κατευθύνθηκαν προς την Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους. Κατά τη διάρκεια του καβγά ένας περαστικός αναγνώρισε τη διάσημη influencer και χτύπησε τον 37χρονο για να γλιτώσει τις δύο γυναίκες.

Η Super Κική, το ζευγάρι, καθώς και ακόμα μία φίλη τους προσήχθησαν στο Α.Τ. Ζωγράφου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Οι δύο γυναίκες υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του 37χρονου για εξύβριση, απειλή και ενδοοικογενειακή βία.

Μήνυση σε βάρος των τριών γυναικών υπέβαλε και ο 37χρονος, ο οποίος υποστηρίζει πως η influencer και η 37χρονη πρώην σύντροφός του γνώριζαν τον άνδρα που τον ξυλοκόπησε και τον πήγαν στην Πανεπιστημιούπολη για να τον παγιδεύσουν.

Ο 37χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» με κακώσεις στο κεφάλι, ενώ μετά τις αλληλομηνύσεις οι τέσσερις εμπλεκόμενοι αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

*Πηγή: protothema.gr